Advies en ondersteuning

Als ondernemer in de kleinschalige zorg zet u zich dagelijks in voor anderen. U wilt met uw organisatie de beste zorg bieden die uw cliënten zich maar kunnen wensen. 

Voor de daadwerkelijke uitvoering van goede zorg, moet u ook voldoen aan wet en regelgeving, kwaliteitskaders en inspectienormen (Arbo en IGZ).  Daar hoort onder andere het opstellen van beleid, het beschrijven van werkafspraken, het gebruik van protocollen en het werken met een kwaliteitssysteem bij. Denk aan zaken als medicatieveiligheid, meldingsprocedures bij incidenten, omgaan met klachten en beleid vrijheidsbeperking. En dat alles ook nog passend bij de visie die u op uw organisatie heeft. U zou er bijna iemand voor moeten aannemen!

Dat hoeft gelukkig niet. De collega’s van Zynergie vormen een klein stafbureau voor ondernemers in de kleinschalige zorg. Voor ondernemers die niet alleen hun zorg kleinschalig willen houden, maar ook hun overhead. Wij hebben inmiddels tientallen jaren ervaring in het ontwikkelen van beleid, kwaliteitssystemen en voeren van management in de zorg.

Zynergie biedt advies en ondersteuning op maat. Loopt u tegen kwaliteitsvraagstukken aan? Heeft u hulp nodig bij contracteer processen of aanbestedingen. Loopt uw Kwaliteitsmanagementsysteem vast of wordt het tijd eentje te ontwikkelen? Neem dan gerust contact met ons op. Of u nu een starter bent of reeds zorg levert:

Zynergie is uw stafburo "On Demand"