OVER ZYNERGIE

Zynergie is een initiatief van Klaas Mussche en Michiel Klumperbeek. Zynergie is een platform voor adviseur en dienstverleners die willen bijdragen aan de instandhouding en kwaliteit van kleinschalige zorg. Wij zijn van mening dat kleinschalige zorg een belangrijke aanvulling is op het aanbod van de grote zorgorganisaties. Het vergroot de keuzemogelijkheden van cliënten en met hun korte lijnen en management dicht bij de cliënt, kunnen kleinschalige organisaties zeer persoonlijke zorg bieden. Zynergie wil de kracht van kleinschalige zorg ondersteunen en zo de diversiteit en kwaliteit van de zorg in Nederland behouden of vergroten.

Michiel is een enthousiaste en creatieve analyticus. Hij is oorspronkelijk opgeleid als verpleegkundige (HBO-V) en heeft daarnaast een post-HBO-opleiding bedrijfskunde afgerond.Hij werkte eerst als uitvoerend en coordinerend wijkverpleegkundige. De laatste tien jaar heeft Michiel in een reeks van functies gewerkt bij een thuiszorgorganisatie  die als hoofdaannemer fungeerde voor kleinschalige (woon) zorgorganisaties.  In die tijd is Michiel door de wol geverfd wat betreft aanbestedingen in de zorg,  wet- en regelgeving, het opzetten van  kwaliteitssystemen voor de kleinschalige (woon) zorgorganisaties en heeft hij de nodige managementervaring opgedaan.  

Ook Klaas heeft een achtergrond als verpleegkundige (HBO-V)  en heeft later een Master-opleiding Health Care en Social Work afgerond. In eerste instantie heeft hij als uitvoerend verpleegkundige gewerkt, later heeft hij diverse staf- en beleidsfuncties functies vervult. De laatste tien jaar van zijn loopbaan heeft hij, net als Michiel, gewerkt bij een thuiszorgorganisatie die als hoofdaannemer fungeerde voor kleinschalige (woon) zorgorganisaties.  Klaas heeft jaren lang ervaring in opzetten en implementeren van kwaliteitssystemen (HKZ) en is zeer goed thuis in de wet- en regelgeving in de zorg, aanbestedingen bij gemeenten, zorgkantoren en zorgverzekeraars. Daarnaast heeft Klaas jarenlang als preventiemedewerker Arbo gefungeerd.

 

Voor meer informatie over onze werk- en opleidingsachtergrond verwijzen wij u graag naar onze LinkedIn profielen:

Klaas Mussche            Michiel Klumperbeek